| ברוך בואך לאתר סדרות הטלוויזיה הקלאסיות. בשלב זה אתה צופה בפורום כאורח עם גישה מוגבלת. עם הצטרפותך ללא תשלום לקהילה שלנו, תוכל לשלוח הודעות ותגובות, לקבל הודעות פרטיות ולבצע פעילויות נוספות. הרישום מהיר, קל וחופשי לחלוטין הצטרף לקהילה שלנו עוד היום! אם אתה נתקל בבעיה כלשהיא בתהליך הרישום, תוכל ליצור קשר עם מנהל האתר באמצעות הקישור הבא צור קשר לתמיכה. |
|
|||||||
|
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
| כרגע צופים בנושא זה: 1 (0 חברים ו 1 אורחים) | |
| #1 | ||||
| ||||
| למה שלא נראה קצת תמונות יפות של אתרים מוכרים לנו כפי שהיו נראים פעם? הנה כמה תמונות... כאן שמתי תמונה של דיזנגוף סנטר בבניה מ-1976 |
| 3 החברים הבאים אומרים תודה לoren_80 על תוכן הודעה זו | ||
| #6 | ||||
| ||||
| פששש.......אהבתי,במיוחד את דיזינגוף סנטר וגשר מעריב. ואתה כ"כ צודק בקשר לכיכר אתרים,אני בחיים לא אבין את הפורייקט המכוער הזה שמסריח משתן. למה לא הורסים אותו כבר..?? ושאלה לי:מאיפה יש לך תמונות נדירות כ"כ,בחיים שלי לא ראיתי את התמונות האלה בשום אלבום או ספר __________________ אתה מתחיל הכי מהר שלך ....ולאט לאט אתה מגביר (סא"ל קרמבו) |
| #8 | ||||
| ||||
| התצלום של כיכר אתרים מזכיר את הכור הגרעיני בעירק לאחר ההפצצה. כיום הכיכר נראית אפילו יותר מגעילה מאשר בהליך הבניה <_< ישנה אמירה שמגג בניין העיריה בת"א יש את הנוף הכי יפה - מפני שמשם לא רואים את הבניין עצמו.. תמונות מעניינות oren_80 __________________ הנוסטלגיה של היום... זה לא מה שהיה פעם. |
| #9 | ||||
| ||||
| באמת הרסו את תל אביב עם כל הבניות המיותרות האלה.... וגם אני חושב אם היו משאירים את כיכר אתרים כמו שהיא באמצע הבנייה היא הייתה יותר יפה.. |
| #10 | ||||
| ||||
| והנה כביש גהה,בימים שהיה סולידי עם שני מסלולים בלבד,אי שם ב-1975...אגב,זוכרים את פנסי התאורה הגדולים הללו?בכל הארץ הכבישים היו מוארים איתם...באנגליה יש כאלו עד היום |
| #12 | ||||
| ||||
| למנורות בכביש גהה ובשאר הצמתים והכבישים, היה כינוי. "מנורות ארטיק" כי הן ניראו כך. אלה היו פלורוסנטים שנתנו אור כתום כהה וחלש , ותמיד הן היו נישרפות ופה ושם הן היו מרצדות. החליפו אותן בסוף שנות ה-80'. |
| #13 | ||||
| ||||
| תמונות נפלאות !!! איפה איזו תמונה של תחנת הדלק סיירים וככר דיזינגוף עם המזרקה....וגם כמה עיצובים של חלונות ראווה ישנים..?!! ובכלל גם קצת 80s יהיה נחמד למי שיש... __________________ איזו מן שטות נכנסה בו במלך ?!! |
| #14 | ||||
| ||||
| צטט:
ואכן,לאט לאט בסוף שנות ה-80' ובעיקר בתחילת ה-90' הן נעלמו מהנוף |
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מפרסם הנושא | פורום | תגובות | התגובה האחרונה |
| זוכרים את סימניות הספרים עם תמונות של מקומות בארץ? | Brando | תמונות נוף של פעם | 17 | 04-05-2007 22:55 |