| ברוך בואך לאתר סדרות הטלוויזיה הקלאסיות. בשלב זה אתה צופה בפורום כאורח עם גישה מוגבלת. עם הצטרפותך ללא תשלום לקהילה שלנו, תוכל לשלוח הודעות ותגובות, לקבל הודעות פרטיות ולבצע פעילויות נוספות. הרישום מהיר, קל וחופשי לחלוטין הצטרף לקהילה שלנו עוד היום! אם אתה נתקל בבעיה כלשהיא בתהליך הרישום, תוכל ליצור קשר עם מנהל האתר באמצעות הקישור הבא צור קשר לתמיכה. |
|
|||||||
| פתוח כל נושא חופשי,כמו: הסרטים האהובים על חברי האתר, חדשות ועידכונים וכיוצ"ב |
|
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
| כרגע צופים בנושא זה: 1 (0 חברים ו 1 אורחים) | |
| #1 | ||||
| ||||
| קלטות וידאו - לקט חברות הפצה מיתולוגיות קלטות וידאו - לקט חברות הפצה מיתולוגיות : א.ד. מטלון, חמישה כוכבים, שבעה כוכבים, אימפריה של קולנוע, גולן גלובוס וידאו/יונייטד קינג וידאו, פורום פילם, ר.ק.ע., וידאוטק, וידאולנד, וידאו רם. צפייה נעימה! __________________ You're Under My Protection Now |
| 12 החברים הבאים אומרים תודה לBrando על תוכן הודעה זו | ||
| #4 | ||||
| ||||
| אלו חברות שלא קיימות מזה שנים.. מדהים! זה עוד מהימים שמספרי הטלפון היו בעלי 6 ספרות!! מה שאני לא מבין- זה למה רוב חברות ההפצה הללו התיישבו דווקא ברחוב אלנבי התל-אביבי. __________________ בכדי להזעיף פנים, בכדי לחייך, מסקנה: חייכת?-חסכת! |
| #5 | ||||
| ||||
| יצא לי לשאול מהאוזן השלישית שתי קלטות של זהו זה! שהפיצה "אימפריה של קולנוע". לפי מה ששאלתי לפחות שמונה קלטות יצאו. בכל קלטת שני פרקים מלאים (עם מוזיקה ופינות). בקלטת הראשונה נמצאים הפרקים יידיש ויפו. בקלטת השמינית נמצאים הפרקים האחים בוז וג'יימס בונד מ-1987 (עם דב'לה גליקמן, לא מוני מושונוב וכן גידי גוב). אם לחינוכית לא יהיו את הפרקים האלה על פורמט זמין (חוץ מ"האחים בוז"), אני אתרום להם. |
| #6 | ||||
| ||||
| בהמשך להודעה של ברנדו - ערוץ 1 |
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|